oyunun yapımcısı fiyatı indirmiyor diyorlar ama yalan söylüyorlar çünkü aldıkları komisyon %li olduğu için kendi payları da düşüyor. İndirim yaptırmıyorlar bu sebepten dolayı.
fire drake patch'inden sonra knight online'ı p2w yapıp bitirdiler.
Ha ben illa knight oynayacağım ama hevesimi atmak istiyorum diyorsanız 200-300tl premium verene kadar pvp servere 200tl yatırıp kısa vadeli 2-3 hafta oynamak daha mantıklı.
Wow değil birşey değil, pay to win olan bir oyunu kira öder gibi oynamanın hiç bir mantığı yok.
Rise online'ın da bir farkı olacağını düşünmüyorum, ilk başta çakma knight olarak lanse edildi ve knight ile uzaktan yakından alakası olmayan bir oyun çıkmış ortaya. Sonra da biz ap ayrı bir oyun yapıyoruz dediler oyunu gösterime sunduklarında gördük ki gerçekten çakma knight yapmışlar.
Skillere kadar aynı yapılmış sadece grafikleri değiştirilmiş bir oyun yapılmış. Destekçisi pvp server-koxp satan bir firmaydı yanlış hatırlamıyorsam.
pvp kitlesinin rise'a akacağını düşündükleri için Pvp serverlerin saldırısı da başlayacak doğal olarak. rise online ile çok büyük ümitlenmeyin derim.
Ben şahsen official çıktığı zaman 1-2 gün twitchten izlerim, ama clienti indirip oynamam.