Youtubeda iki video denk geldim izledim özledim bi hışımla tekrar başladım bakalım nereye kadar oynayacağım
Bir kaç ay önce bıraktım, eğer para verip başlamayı düşünüyorsanız pek önermiyorum (diğer türlüde oynanmıyor

)
Rise online bekliyor bir çok knight online oyuncusu, rise knight'ın piyasasını bitirecek.
Rise Online 'i bende bekliyorum açıkçası oynanış videosunu izledim sanki knight'ın birebir kopyası gibi olmuş grafikler ve skill görselleri farklı sadece (moblar, npcler vs dahil) Bakalım çıksın da farm yapalım artık en çok farm yapmayı özledim
Hocam o zaman siz çok eski bir oyuncusunuz. Oyun eski oyun değil. Artık ticarethaneye döndü oyun. Ah o paramunlar, aposlar, smilodonlar yer bulamazdık. Ellerimiz incinirdi exp kasacağız diye.
Hocam oyuna girdim sheller 250k, chitinler 150k fp setler nedense daha pahalı 350-400k.. birde bunlardan daha pahalı itemler var işte bahsettiğim mitril asagai flan hiçbir fikrim yok araştırıyorum ama kayda değer bir şey bulamadım. Ben horn crossbow +7 bastığımda mahalleyi ayağa kaldırıyordum bu itemleri şimdi sundirese bile satmadan çöpe atıyorlar. Madene girdim drop yok, slot dönüyorum drop yok (dc pre çekmek istemiyorum belki dc pre ile farklıdır) Oyuna girdiğime soğudum ama knight ruhu işte başarmadan bırakmam
Rise Online için öyle diyorlar fakat ben bitirebileceğini düşünmüyorum, anca bir kaç sene tutar sonra da Rise biter.
Rise Online oynanış videosu yayınlanmış bir kac twitch yayıncısıyla Alfa sürümü kontrol edilmiş. Açıkçası Rise Online'ın potansiyeli büyük diye düşünüyorum daha oyuna başlayalı 2-3 gün oluyor şimdiden karakter bozuyorlar para kaydırmak için. Çok bekleyeni var hocam kime sorsam dilinde bu oyun var. Geniş yankı uyandıracak bence
Rise çıkana kadar farm yapalım, pazara bulaşalım, eski günleri yad edelim dedim pişman oldum oyunu hiç etmişler drop yok, farm yok, pk var o da parayı basana