hasandurmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu açmak için günlerce bekledim. Çünkü gerçekten adjo verdiği ecpm oranlarını görmek istedim. Bu oranların 1.gün 2. gün 3. gün acaba ne olacak amerikadan almanyadan 1000 tekil giriş yaptıgı zaman bana bu parayı ödeyeceklermi diye bekledim. Gördüm ki hiç bize anlatıldığı gibi değil. Bir gün ecpm oranı 1000 tekilde 5 euro olmuş bir gün 2 euro olmuş. Daha bize sunulan ecpm oranlarına rastlamadım. Aşağıda sizlere kazanç tablolarını ve bize verilen ecpm oranlarını sundum. Bunlara bakıp ona göre bu firmayla çalışmak veya çalışmama kararı alabilirsiniz.

Merhaba.. aktif konumuza keşke yazmış olsaydınız yeni bir konu açmak forum içinde uygun değil. ayrıca skype aracılığı ile konuştuğumuz halde konu açmanızıda doğru bulmuyorum. günün sonunda iş yapıyoruz ve sabit bir kazançtan kimseye söz etmiyoruz.

18 eur ecpm değeri fotoğraftada görüldüğü üzere united states sprint operatörü için. united states trafiğinize 1k 18 eur vereceğiz diye bir durum yok.

ayrıca yine size skype'da bahsettiğim gibi önce ki haftalarda kazançlarınız daha iyiydi

bu durum tamamen sizin trafiğinizin kalitesi ile ilgili. united states mobil/desktop ortalaması 10 eur üstünde olan yayıncılarımızda var.

top targets raporunda bahsettiğimiz gibi US/sprint