Havalimanı personeliyim. Uçak altında işe yeni başlayan her eleman yüklediği valizi kendi valiziymiş gibi düşünür, o şekilde hareket eder. Fakat günler geçtikçe yavaş yavaş gardı düşer. Çünkü saatte ortalama 200-250 tane bagaj atmak ve bu bagajları uçağı rötara sokmadan yetiştirmek kolay iş değildir. Yani sizin o bahsettiğiniz sahneler kasıtlı olarak yaşanmıyor. Sadece bir gün uçak altında çalışsanız "karpuzcu amcalar" diye tabir ettiğiniz kişilerin aslında ne kadar nazik çalıştığını düşünmeye başlarsınız..
Valizim kırıldı şikayet edebileceğim yer yok demişsiniz. THY yolcusuysanız bagajınızı aldığınız yerde Türk Hava Yolları'nın herhangi bir ofisine durumunuzu anlatsanız anında bagajınızın yenisini verirler. O departmanlarda çalıştım çünkü süreci çok iyi biliyorum. Hatta bırakın valizi; köpek taşıma kafesinde bir kırık meydana gelse onun bile masrafını karşılıyorlar..
Mesela köpek kafesi ile alakalı minik bir anımı anlatmak istiyorum. Her hafta yurtdışından gelen bir bayan vardı ve bu bayanın yanında getirdiği köpek kafesi her hafta kırık bir şekilde gelmekteydi. Hâl böyle olunca kadın her seferinde kırılan kafesin parasını Türk Hava Yollarına ödetmekteydi. Yaptığım araştırmalar sonucu kadının kafes tüccarı olduğunu ve bilinçli olarak kafesi kırdığını ispatladım.. Yani Türk Hava Yolları bu konularda o kadar iyi niyetli ki insanlar artık bu iyi niyet üzerinden para kazanmayı bile amaçlar hale gelmiş..
vll hocam bizede bağaja verirken elektronik ürünlerde mesuliyet size aitttir kırılırsa bişi olursa biz mesuleyet kbl etmiyoruz dediler. kusura bakmayın izmirde iş cok iyidi yani personeller bilincli ama diyarbakırda gördüğüm manzarayı sizinle paylaşayım. uçağımızın kalkmasına 10 dk kaldı arkamızda 20 kişi var ve bileti kesen hanım efendi yan veznedeki arkadaşıyla muhabbet ediyordu zar zor yetişebildik uçağa yanlıs anlasılma olmasın biz geç kalmadık onlar rahat davranıyorlardı

ha bu arada pegasus yolcusuyduk. turk hava yolları çok pahalı oldugundan dolayı paramız ancak ona yetebildi 2 kişi git gel 1500 tl ancak alabildm