Yaklaşık 2 yıl oluyor TurkNet kullanalı ve geçmişimde yaşamış olduğum problemleri ve halen daha devam etmekte olan problemleri bildirmek istiyorum. Öncelikle sorunlardan bahsetmek istiyorum.

Sorunlar;
- İnternet başvurusu yaptıktan sonra yaklaşık 2-3 hafta hatta belki 4 hafta olabilir, eve telefon hattı üzerinden gelip bağlamaya aciz gibi davranış sergiliyorlar. Telefon hattı istemesek bile bunu telefon hattı kullanma parası ödedim orası da ayrı bir konu.
- Müşteri hizmetlerini aradığınızda karşınızda bir muhatap bulamamanız ve sadece internet başvurusu yapıp bağlatmak istediğinizde satış temsilcisine bağlanıyor olmanız.
- Twitter üzerinden anlık destek hattı hizmeti sağlanıyor olması. (Kendi web sayfalarında da var fakat oradaki kadar hızlı ve net sonuç vermiyor.)
- 4 sokak ötede bulunan insanların YAPA alt yapısına bağlı olması fakat benim bağlı bulunmamam.

Artıları;
- Yüksek hız
- Kota olmaması
- Taahhüt bulunmaması
- Başvuru yaptıktan sonra sorunsuz internet kullanımı

2 yıl dolu dolu kullanıyorum ki benden önce de kullananlar vardır illaki benim yaşamış olduğum sorunlar bunlar. Tavsiye ederim ama alıp almamak tamamen size kalmış. Bağlantı esnasında bana değil de firmaya sövme olasılığınız oldukça yüksek. İnsanları asla ve asla kötü kurum gibi algı yaratmak gibi olmasın ama bu benim bulduğum 4 sorun bulunuyor olması benim olumsuz görüşlerimdir. Bundan önce Turk Telekom, Vodafone, Superonline da kullandım. Turk Telekom 4 yıl, Vodafone 3 yıl, Superonline 3 yıl kullandım. Superonline internet fesih işlemlerinde tavsiyem feshetmeden önce mutlaka modemi kargolayın ve işlemleri mümkünse sözleşme tarihinden bir ay önce yapmanızdır.