Benzer bir konuyu 7-8 yıl önce ben evkur ile yaşadım. Bir telefon aldım benden kaynaklı olmayan bir sorun çıkardı. Değişim kabul etmediler birkaç kez servise gitti geldi. Her seferinden gittiği gibi gelince en son götürdüm servise bıraktım geri almadım sizin gibi tüketici haklarına başvurdum. Aynı şekilde 1 yıla yakın süre sonra haklı bulunduğuma dair sonuç geldi. Yanlış hatırlamıyorsam gidip bununla ilgili bir kağıt aldım iade alabileceğim yazan. Bu evrağı evkura götürüp iademi aldım. Çok surat astılar homurdandılar ama bu arada da işlemleri paşa paşa yaparak iademi verdiler. Sanıyorum ayıplı olarak satılan ve gerekli incelemeler sonucu haklı bulunduğunuz bir üründe itirazlar pek de işe yaramaz zaten. Ben tüm süreci fiziksel olarak yürüttüm. Başvuru, satın alma her şey eldendi bu sebeple uzun uzun anlattım. Kendi yaşadığınız şekli ile analiz edip o şekilde hareket edebilirsiniz. Evkur durumdan haberdar edilmemişti benim elimdeki belge ile haberleri oldu. Yani sizde satın aldığınız yeri arayarak çıkan kararı belirterek ücret iadenizi isteyebilirsiniz.