Herkes bu firmadan şikayetçiyim şundan şikayetçiyim gibi bir çok konu oluşturuyor. Hiç kimse işine emeğini esirgemeden yapanlara teşekkür etmiyor maalesef. Çünkü bunun başlıca sebebi teşekkür ettiğin zaman hemen reklamcı, veya çalışanı muamelesi yapılıyor. Sırf buna inat yine de teşekkür etmek istedim.

Bir çok firmayla çalıştım bugüne kadar. Hele ki r10'da firmaların %90'ında en azından üyeliğim vardır veya 1 aylık denemişliğim vardır. Çünkü biz şöyleyiz böyleyiz diyen firmaları gerçekten öyleler mi denedim. Kimisinden memnun oldum kimisinden memnun olmadım.

Şurada yarım yıl kadar önce SNET ile tanıştım. Sunucularını denedim, hostingini denedim, destek talebi açarak tepkilerini de gördüm. Her seferinde bıkmadan usanmadan cevap verdiler. Sürekli çözüm odaklı geldiler. 11 yıldır diyorlar ya işte o 11 yılın hakkını sonuna kadar veriyorlar.
Hosting alıyorum başkası benim hakkımı kullanır mı diye düşünmüyorum çünkü direkt kim yapıyorsa müdahale ediyorlar (Yanlış yapılandırdığım siteden dolayı biliyorum). Web sitelerim hele ki bazı firmalarda 10-15 saniyede açıldığını da gördüm. Burada uçak motoru takmışsın sanki.
Sunucu aldım ne bir bağlantı sorunu olduğunu ne de teklediğini gördüm.

O yüzden teşekkürler SNET teşekkürler @Hukonline;