Merhaba aklımda bir hizmet var talep olurmu merak ediyorum.

Rusyada sabit hat yada mobil hat olarak 2 seçenek mevcut.

Sabit hatlarda Rusyadan gelen aramalarda arayan kişi sizi normal tarifeden arar. Rusyadan birisini arayacağınız zaman aynı şekilde rusyadaki tarifeniz üstünde arama yapabilirsiniz yurt dışından gelen arama tarifeleri gibi olmaz.

Mobil hatlarda da durum aynı fakat tek sorun sms almıyor olması sms kullanmıyor ama rusyadaki müşterilerinizi arama istiyor iseniz en uygun şekli bence bu.

ücretlendirme için bende fiyat bekliyorum ama çok büyük bir rakam çıkmıyor aylık 30 tl gibi bir ödemesi mevcut hat açılımı için her ikisi içinde 100 tl ücreti var yani 130tl lik bir ödeme ile hem hat açılımı hemde 1 ay boyunca kullanacağınız ücretiniz oluyor diğer aylar için ücret aylık 18 tl ye gelmekte 3 tl vergi vs. 15 tl bakiye olarak kalıyor her iki hat içinde durum böyle gözüküyor.

2. bir seçenek sms gelmesi eğer sms almakta istiyorsanız bunun için benim adıma kayıt açılması gerekiyor yada rus pasaportunuzun olması lazım.

tüm bunların hepsinde wp kullanabilirsiniz kodu sms le değilde arama ile öğrenebilirsiniz.