Öncelikle güzel bir proje çıkarmışsınız, emeklerinize sağlık. Raporlama tablolarının anlık veri göstermesi alkışlanacak bir hareket. Sitelerimin volümü düşük olduğu için çok fazla bir dönüş alacağımı şu sıralar beklemiyorum. Diğer arkadaşlar 1K-10K gibi trafiği nasıl sağlıyorlar hep merak etmişimdir. Sormak istediğim bir konu var WP altyaplı projelerim mevcut, ve siteye girdiğimde haliyle kendi yönetim panelime geri tıklamak istediğimde popup harekete geçiyor. Bu tıklamalar kaçınılmaz olduğu için geçersiz sayılabiliyormu. Kendi IP mizi gireceğimiz bir bölüm varmı? Bu trafiklerin sayılmaması için.
Teşekkürler
merhaba, teşekkürler değerleri görüşleriniz için hocam. sizin girişlerinizde sayılıyor. dönüşüm bazlı kampanyalar olduğu için herhangi bir işlem yapmadığınızda kazanç oluşmayacaktır. reklam verene ve bize bir zararı yok sizin girişlerinizin.
Üye oldum facebook hitim var elimde eger sorun olmazsa denemek istiyorum . az once kayıt oldum. sosyal medya secenegi vardı.
merhaba, üyeliğinizi onayladım hocam. hayır hiç bir sorun yok aktif olarak yönettiğimiz bir trafik fb trafiğide.