Ulkecell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam satış konunuzu göremedim. Piyasa da ne kadar sözde satışını yapıyoruz diyen varsa hepsi boş çıktı. Konunuzu iletin onuda inceleyelim.
Malesef konu acmiyorum nedenide sudur ki instaboom yazilim sahibi olmadigimiz icin konu acip satisindan bahsedersek bir cok insan linc ediyor ama bilmiyorlarki o kodlari onarip guncelledigimkzi emek sarf edip cabaladigimizi lazim olana kendim ulasiyorum yada onlar web sitem uzeri veya youtube instagram facebook uzeri yada dostlar araciligi ile ulasiyorlar bizlere bizde elimizden gelenini yapip yardimci oluyoruz yani dogrudur yazilim sahibi biz degiliz fakat bu yazilim sahibi suan artik satisini yapmiyor veya yapincada ilgilenmior diye duymuslufum var onlari bosverelim neyse yani biz sattiktan sonrada ilgileniyoruz yeni guncellemleri bizzat kendimiz iletip musterilerimize soyluyoruz bir sorun olustumu bizzat onlar yazmadan kendim yazarim yardimci oluyoruz piyasada evet bulabilirsiniz fakat calismaz eski parametrelerdir sorun cikarir neyse velhasil kelam dedigim gibidir satisini yapariz ilgilenirizde