siz şakamısınız ya ? neden bu cümlelere nokta koyunca anlamıyorsunuz bilmiyorum. tane tane anlatamayınca ne okudugunuzu anlamıyormusunuz. burda demek istiyorumki : 5 adet işlem yapıyorum. parası bu kadar diyorum. parayı alıyorum. işlemlerin 4 adetini yapıyorum. 5. işlem instagram formların kapatılmasıyla olmuyor. olmayan işlemin ücretini ödeyeyim diyorum.iş yaptıgım adam kabul etmiyor. ben bütün paramı isterim diyor. işleri aracılık ile yaptırıyorum. media kalkıp bana yaptıgım işin parasını neden iade edeyim diyor. bende haklı olarak nasıl iade isteyeyim. 5.iş olmadı diye diger işlerin parasını cebimden neden ve nasıl karşılamam gerekiyor. kişiye zaten bu işlerin fiyatları bu kadar demişim. yapılan işin parasını neden iade etmem gerekiyor diyorum. hepsini tek tek cümle ile anlattım umarım bunuda anlamadım demezsin !
Tamam ama şimdi 5 madde içinde farklı farklı insanlar ile kimse çalışmak istemez. Siz 5 farklı bakkala gidip 5 farklı ürün alıyor musunuz? Ben dahil sizde hepsini tek bir yerden almayı tercih ediyoruz...
Ben size bu ödemeyi 5 iş için veriyorum. Siz 4 tanesini yapıyorsunuz. Siz 4 tanesini yapıp bana göre işi yarım teslim etmeye çalışıyorsunuz. Yani bizim anlaştığımız 5 iş, siz bana tekrar mesai harcatıp başkaları ile iletişim kurmamı istiyorsunuz. Bu yüzden bende sizden iade talep ediyorum.
İnanın gayet haklı bir serzeniş.