CalixtusJr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi senin memleket neresi ya? Vallahi tane tane okuyorum. 2. cümleden sonra başka evrenler arası geçiş yapıyoruz.
Şu kısmını düzeltip yazar mısın? " son işlem kapatılan formlar nedeniyle olumsuz oluyor ve sonuç başarısız. bu durumda iş yapılmış fatura keselim diyoruz başta kabul edilmiyor. sonrasında ben kalkıpta media ben bu işi yaptım ne iadesi diyor bunu nasıl işleme alıyorsunuz peki ?"
siz şakamısınız ya ? neden bu cümlelere nokta koyunca anlamıyorsunuz bilmiyorum. tane tane anlatamayınca ne okudugunuzu anlamıyormusunuz. burda demek istiyorumki : 5 adet işlem yapıyorum. parası bu kadar diyorum. parayı alıyorum. işlemlerin 4 adetini yapıyorum. 5. işlem instagram formların kapatılmasıyla olmuyor. olmayan işlemin ücretini ödeyeyim diyorum.iş yaptıgım adam kabul etmiyor. ben bütün paramı isterim diyor. işleri aracılık ile yaptırıyorum. media kalkıp bana yaptıgım işin parasını neden iade edeyim diyor. bende haklı olarak nasıl iade isteyeyim. 5.iş olmadı diye diger işlerin parasını cebimden neden ve nasıl karşılamam gerekiyor. kişiye zaten bu işlerin fiyatları bu kadar demişim. yapılan işin parasını neden iade etmem gerekiyor diyorum. hepsini tek tek cümle ile anlattım umarım bunuda anlamadım demezsin !