merhaba
r10.net ailesi symedia hakkında genel bir bilgi ve güncelleme yapıyorum..
ben symedia olarak foruma geleli yaklaşık 3 aylık bir iş yapıyoruz. gerek media ile olan aracılıgım gerekse burdan yapılan iş paslaşmalarım nedeniyle yenide olsam bi güven ve arkadaşlık kazanmış bulunmaktayım.
2 gündür işlerimin yanı sıra bir covid-19 tanısı bulunma sebebim nedeniyle biraz bu süreci zor atlatıyor olsamda ( psikolojik olarak ) yapılan işlerin geri dönem durumuda bunun eksi yönde tetikçisi olmuş durumunda. bundan ziyade gerek konularımda belirttigim gerekse mesajlarımda belirttim şeyler olmak üzere.
yapılan işte bizden(media) kaynaklı olumsuz yönlerde yapılan bir işte iade yapıyoruz ama buna gerek iade şartları gerekse diger durumlar etken olmuyor. ne demek istiyorum burda. ? ödemeleri bazen ön ödeme olarak alıyorum burda açılma ihtimallerimiz yüzde 85 90 fakat media bu işi yaptıgında işlem ön ödeme iadesi yapmıyor çünkü ön ödeme için aldıgı ücret işlemin başlangıcı olarak degerlendiriliyor ve işlem uygulanıyor tam ödemenin iadesini yapıyor çünkü buna kesinlik veriyor bizden kaynaklı olursa diye iadesini yapıyoruz diyor. kişilere bunu dedigim halde işi veren kişi ön ödemesi bile geri ödeme almazsa sikayette bulunacagını söylüyor d0landırıcılık davası acılacacak diyor çünkü ben geri iade yapılacak diye biliyorum diyor ama orda kendisine ön ödeme tam ödeme alıyoruz tam ödeme iade ediyoruz diyoruz. ondan sonra yapılan işlem için fatura keselim diyorum onuda istemiyor sonra bunları yaptık bunları yapamadık yaptıgımız işlemin ücreti bu bunu iade edemeyiz dedigimde fatura yok bişey yok işlem resmi degil kanıtlayamazsınız diyerek benim gözümü korkutmaya çalışıyor ama ben bunu zaten belirtiyorum zaten aracılık yapıyorum ki olan işten pay alıyorum birde üzerine bunun yapılması paramı verin siz iş yapmayıp çalıyorsunuz denmesi inanın insanı hem salak yerine koyuyorlar hemde zor durumda bırakıyorlar bu durumdan meczzupum.. o kadar reklam ve bayilik almama ragmen gerek bazı iadeleri bile olay büyümesin diye cebimden vermişligim oldu üstüne birde adımın lekelenmesi ve o süreçlerle uğraşmışlıgımda içinde. bu durumda ne yapmam gerekiyor şimdi yeterince psikolojik çöküntü içindeyken ? buraya kadar okuyanlara teşekkürü borç bilirim...