ben size katılmıyorum küçük esnafa destek olmadığı sürece bu iş böyle devam eder daha geçen konusu açıldı bir iş adamına kaç milyon lira vergi indirimi yapılmış ben de esnafım ama bana teşfik 75.000 tl ye kadar 3 yıl boyunca gelir vergisi ödememe
ama gel gelelim internet işi yapıyoruz yurt dışı kaynaklarından bişeyler alıp satmaya çalışıyorum hadi onu geçtim en kötü googleye reklam verirken bile gider gösteremiyorum ha gider gösteririm gösterirsem %18 ini devlet gene benden alıyor aynı şey ben üretmeyi araştırmayı seven bir insanım ama şirketimi açtım açalı vergi muhasebe ben de bunaldım şuan ucu ucuna dönderiyorum tüm sistemlerimi faturalarını onunu bununu şimdi diyebilirsin başka bir alana yönel vs bu konuda haklı olabilirsin ama şuan devlet teşviği bile olduğu halde kendime bu gün bimden kazandibi tatlısı alırsam acaba sunucu makinemin kirasını ödeyebilecekmiyim diye 5 10 kere sordum çok canım çektiği için gittim aldım yedim vergi indirimi küçük esnafa yapılmalı üretim teşfik edilmeli bunaldım şuan kusura bakmayın kırıcı konuştuysam biraz içimi dökmek istedim