Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@barissaglam; Eğer teklif veren ödeme yapmazsa ya bir önceki teklif sahibiyle anlaşır 50 TL'den satışını yaparsınız ya da konu kapanır alan adını tekrar ihaleye sokarsınız. Taraflardan herhangi biri satmak ya da almak istemiyorsa konu kapanır.

@gokborumedya; 'dan gelecek cevaba göre şekil vereceğiz, bu süreçte farklı bir aksiyon almamanızı rica ediyorum.

MADDE 6- Eğer açık artırmaya son teklifi veren almadıysa kişi hakkında eksi itrade puanı kullanma hakkınız ve KATEGORİ BANI cezası vardır. Bir önceki teklifin sahibinin domaini alıp almaması, satıcının domaini satıp satmaması karşılıklı mutabakata bağlıdır. Karşılıklı mutabakata varılırsa bir önceki teklif sahibinin ödeme yapacağı bedel, açık arttırmaya teklif verdiği son bedeldir.
Öncelikle merhaba
Domaine teklif verip alım yapamadığım doğrudur.
Neden : Dün yada bir önceki gün forumda domain hakkında konu açtım ve instagram geçen domainin banlanacağını forumdaki arkadaşlar söyledi bundan dolayı maalesef vazgeçtim eğer ki ek notlarda buna dair bir bilgi yer alsaydı teklif vermezdim. Gecikmede ki amaç ise pandemi sürceinin düzelmesi ve iş yoğunluğumdur. Hocamın kendisine whatsapp tan da bilgi verdim tekrardan özür diliyorum .