Domain her zaman ekmek peynir gibi satılan bişey değil ki, hergün müşteri gelip sorsun.
Marka olabilecek keyword veya jenerik domainler sahibiyseniz eninde sonunda onun taliplisi çıkacaktır.
11 yıldır piyasayı amatörce takip etmeme rağmen baya domain sattım.
İyi domain almaya bakın.
Örnek veriyorum;
haber sitesi açıp site kuracak adam gelip sizin aldığınız org veya net domaine para vermez, para harcayıp haber sitesi açacak adam com dan başka domain düşünmez, çünkü com harici site haber sektöründe rağbet görmez,
siz haber kelimesi yada haber sitesi olabilir diye gidip net , org info, biz uzantısını regleyip satarım düşüncesiyle alırsanız tabiki elinizde kalır satamazsınız.
Bide fiyat politakınız olsun, asla taviz vermeyin. mesela ben öyle yapıyorum ...

Reg fiyatına yada 200 -300 tl ye asla domain satmadım ve satmam. ( bazen atraksyon olsun diye ihale yapıyorum oda mevzu para değil zaten )
uzatmayı bile düşünmüyorsam gelen o tekliflere bile sıcak bakmam.
düşünce gidin backorder ile alın diyorum ama ucuza domain satmıyorum...
Mesela benim gen.tr olan tutkum yüzünden 11 yıldır sürekli uzattığım ve her zaman uzatmayı düşündüğüm 110 adet gen.tr uzantılı domainim var...
Bunları aldığımda şimdilik satılmadıgını, proje yapmasam sürekli atıl duracağını bile bile aldım.
Şimdi bunlara ödediğim parayı zarar olarak görüp, domain sektörü bitmiş dersem bu sektöre haksızlık etmiş olurum..