RaufQuliyev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
01.08.2020 guncellemesi geldimi,
Randy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temayı ilk satışa çıktığından beri kullananlardan biriyim, bu sebeple temayı uzun süre gözlemleme fırsatı buldum. 1 yılı aşkın süredir sayısız güncelleme ve yenilik geldi temaya (bunları tek tek anlatmaya zamanım yetmez) fakat benim için en iyi özelliği wordpress tabanlı olması. Daha önce wordpress dışında sistem kullanmamış biri olarak benim için biçilmez kaftan oldu hypesözlük! İşlevsellik ve tasarım bakımından zaten büyük dev sözlük markalarına kafa tutacak seviyede olduğunu düşünüyorum, umarım yakın zamanda onları da geçecektir. Tüm bunların dışında her zaman desteğini esirgemeyen @flyingatm;'e özel teşekkürlerimi sunuyorum. Son zamanlarda yaşadığı zorlukların farkında biri olarak, tüm negatifliklere rağmen temayı geliştirmekten vazgeçmediğini gördüm. Üstelik hiçbir zaman teknik konuda desteğini esirgemedi. Temayla alakalı olmayan konularda dahi kendi iş yükünü arttırarak bana yardımcı oldu. Tüm bu sebeplerden dolayı sözlük temasına ihtiyacı olan veya bu sektöre girmek isteyen arkadaşlarıma şiddetle hype sözlüğü tavsiye ediyorum. Tekrardan tüm destekleri ve yardımları için teşekkür ederim. ^^
bahadirozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eline sağlık ciddi anlamda güzel bir yazılım olmuş tebrike derim arkadaş kurulum yaptı kendisi çok kibar ve işinin arkasında duran ticareti ve işi bilen bir arkadaşımız başarılarının devamını diler yeni güncellemeler bekleriz
Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ederim . Tekrar beraber çalışmak dileğiyle.

@RaufQuliyev; Çok az bir süreç kaldı. Şu an son olarak Hype Sözlük panelinde yenilikler uygulanıyor.

Süreç bitince buradan herkese duyuracağım. Ve satın almayı düşünen herkese tekrar belirtmek isterim ki; şu an hala ücret 350 TL ve mevcut sürüm hala stabil ve hatasız. Bu sürüm yeni özellik ekleme güncellemesi. Güncelleme sonrası ücret 500 TL olacak. Güncelleme çıkışına kadar satın alım yapan herkese güncelleme fiyat farksız yansıyacak.

Güncelleme notlarında yazmadığım ancak eklenen pek çok şey var. Admin panelindeki düzenleme/geliştirme bunlardan birisi. Bu sebeple, yeni maddeler de eklendiği için süreç uzuyor. Yayınlama günü tam listeyi ekleyeceğim.

Herkese iyi günler dilerim.