kardeşim kafan mı iyi ben adamın vadesiz hesabı vardır yoktur vadesiz hesabı vardır yoktur diye bir şey mi söyledim isteyen istediği gibi gider hesabını açmak için başvurur uygun görülürse hesabı açılır burası ayrı bir konu sen bir bireysel müşteri olarak hesap açıyorsan gelir bilgisi beyan edersin bu gelir bilgine göre de seni sınıflandırırlar atıyorum asgari ücret gelirli, yan gelirli, yüksek gelirli, memur vb. tabi ki trilyoner adamda vadesiz hesap açabilir hiçbir geliri olmayan öğrenci adamda vadesiz hesap açabilir sen elmayla armutu karıştırmışsın bunların hepsi bireysel başlığı altında gelir sınıfına göre sınıflandırılan kişileri ifade eder ama atıyorum senin aylık gelirin 10bin tl'dir sen orta gelirli bir vatandaş olarak değerlendirilirsin orta geliri olan bir vatandaşın her ay 3 bin tl hgs ödemesi yapması dikkat çeker diyelim ki aylık 100 bin tl gelirin var yine bireysel müşterisindir ama zengin olduğun için 3-4 tane araban vardır o zaman aylık 3 bin tl hgs ödemesi yapman normal karşılanabilir. Her bireysel müşteri vadeli vadesiz hesap açar demek her bireysel müşterinin bankacılık işlemleri aynı kriterlerle mukayese edilir demek değildir. Yarı doğru yarı yanlış bilgi vererek insanları yanlış yönlendirme yok tkbb yok bddk yok hazine bakanlığı buralara atıf yapınca sapla samanı karıştırdığın gerçeği yok olmuş olmuyor.