Merhabalar,

Forumda bir çok kişi limitli hesapları satıyorlar 150 tl hesap 25 50 tl v.s bu hesaplar hakkında ben ve benim kişilerin sorularına cevap için bir kaç sorum var.

-Bu hesapları aldığımızda hizmeti veren kişiden-
> Bize 150 tl reklam hesabını kullanabilmemiz için yeni bir facebook hesabımı verilecek?
> Yada bizi bir reklam hesabına kişi ekleyerek reklamını yapacağımız sayfayı ve instagram hesabını o reklam hesabına mı ekliyoruz?
> Bu reklamları istediğimiz sayfada kullanabiliyor muyuz legal sayfa mesela bir berber sayfası tanıtımı v.b
> Bu 150 tl reklam hesabında reklam birimlerinden (trafik,dönüşüm,mağaza reklamı,sayfa beğeni reklamı v.s) hepsini kullanabiliyor muyuz?
> İlerde oluşacak sorunlar nedir? Verdiğimiz reklam (sayfa,site adı) yüzünden sayfa kapanması site adresi facebookdan banlanması v.b şeyler olur mu?
> Hesapları kullanırken neye dikkat etmek gerekiyor? Kredi kartı v.b

Ben ilk defa reklam vereceğim bir sayfaya ve instagram otomatik reklam o yüzden bunları bilen kullanan kişiler yardımcı olursa ben gibi bir çok kişinin kafasında ki sorunlar ortadan kalkacaktır ve daha çok satış yapabilir bu hizmeti verecek arkadaşlar.

Teşekkürler.