videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etiket konusunu herkes bilmez haklısın. Yt academy de de duydum bunu. Bende sizin gibi milyonluk bazı videoların kodlarına baktığımda hic etiket olmayan bile cok gördüm.
Oyleyse aciklama kısmı cok onemli diyebilir miyiz.

Benim sorum su . Izlenme için yararlandığın platform var mıydı. Facebook vs gibi. Verimli.
Face de link arıyor pek tıklama olmuyor gibi.
PaYlasim yapıp hit alınabilecek uygulamadır sitedir otomatik oynatan bir yer keşfettiniz mı
Açıklama kısmı önemlidir tabii ama yine ben en başa, kapak fotoğrafı ve başlığı yazarım önem sıralamasında. Video açıklamasını oldukça uzun tutarsak daha profesyonel bir kanal izlenimi verecektir, size tavsiyem şöyle olur;
İlk iki ya da üç satır gözüküyordu sanırım videoya bakarken açıklama kısmında. O satırların gözüktüğü yere elinizden geldiğince anahtar kelimenizi ekleyin ama bazıları Enes Batur'un taktiği gibi bozuk bozuk cümleler yazıyor, çok büyük kanal değilseniz hiç hoş duran bir şey değil o, yerinizde olsam gayet düzgün dille bir açıklama yazarım. Sonra biraz boşluk ve kanalınızdan önerdiğiniz maksimum "5" videoyu ekleyin, tabii linklerini bir yerden kısaltın, eskiden google'nin kendi kısaltma servisi vardı ama sanırım artık yok. Sonra biraz daha boşluk bırakıp, kanalınızla ilgili bilgi verebilirsiniz, sonra en altlara da instagram, twitter gibi sosyal medya linklerinizi bırakabilirsiniz ama onları da kesinlikle kısaltın.

Yabancı içerikler çekiyorsanız Reddit platformunda paylaşabilirsiniz, bir ara futbol içerikleri yaparken oradan çok izlenme geliyordu. Facebook'da pek şansımı denemedim Türkçe içerikler için fakat belki Twitter bir işe yarayabilir, bunların yerine genellikle reklam vermek daha iyi oluyor gibi.