Nereden başlasam bilmiyorum.
Kısaca:
R10 ile tanıştığımda 2007 senesiydi ve lise son sınıf öğrencisiydim.
2009 yılı itibariyle Konya Selçuk Üniversite Bilgisayar Programcılığı okudum.
2011 yılında mezun oldum ve DGS'ye girdim. Mersin Çağ Üniversitesi Matematik Bilgisayar (İngilizce) bölümünü burslu kazandım.
2014 yılı Haziran ayında okula devam ederken Çukurova Üniversitesinde çift ana dal yaparak Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum.
2014 yılın Temmuz ayında iş hayatına atıldım.
2018 yılı itibariyle belki de dünyadaki en büyük şansım olan eşimle dünya evine girdik. İşim Osmaniye'de ve burada yaşıyorum.
Eşim sözleşmeli öğretmen olduğundan ataması Kilis'e yapıldı ve 2 senedir ayrı bir hayat sürerken 14.08.2020 itibariyle dünyadaki ikinci şansım olan kızım (Eylül Bade) dünyaya geldi.
Böyle bir duygu daha önce yaşamamışım, gerçekten çok farklı bir duygu..
Belki de kızımızın kısmetiydi yeni bir ev almak nasip oldu. (0.64'den 1 yıl ödemesiz faydalandık ve henüz taşınamadık ama inşaat bitmek üzere)
Yaşım 31 oldu ve hala her günüm r10'da geçiyor. Yaptığım işlerin belki %10'u buradan ilerliyor ama ortamını, insanların öğrenme isteklerini ve bilmediklerim olan yenileri tespit etme konusunda vazgeçilmezim oldu.
Bugünlere gelmemde emeği olan tüm dostlarıma selam olsun, sizden küçük bir isteğim var.
Minicik elleriyle dünyaya tutunmaya çalışan kızımızın bahtının açık olması için minicik bir dua ederseniz sevinirim.
Allah herkese kalbinin emeğinin karşılığını versin.
Hayırlı işler..