Kazananlar:
  • @firatonline; .com domain kazanmıştır
  • @hobuz; site hızlandırma hizmeti kazanmıştır
  • @webortam @vectorel; yoast seo premium ve wp rocket eklentisi kazanmışlardır
  • @Mu4167; @eaton; @enreires 3 yıl vpn kazanmışlardır
  • @Ria; rastgele kupon kodu kazanmıştır kodu alması belirttiğim gibi aylar sürebilir
  • @odozkara; @BayramFener 1 yıl garantili kanva pro kazanmışlardır
  • @EnesCanturk; @tekyolfener; site hızlandırma işlemleri için benden indirim kazanmışlardır (%35)
  • @X_Blogger; premium blog sitesi kurulumu için özel fiyat kazanmıştır wp den iletişime geçmesi halinde teklif verilir
Kazananlar wp den veya özel mesaj yoluyla iletişime geçmesi halinde 1 ay içinde hediyeleri verilecektir. (rastgele kupon kodu hariç) 1 gün içinde yazmayanlara hediyeler kuponlar ve teklifler verilmeyecek*
Çekilişte verilecekler:
1 KİŞİYE SİTE HIZLANDIRMA HİZMETİ (HOSTİNG-SUNUCU HIZLANDIRMA DAHİL DEĞİL)
3 KİŞİYE 3 YIL ÜCRETSİZ SINIRSIZ VPN (OPENVPN)
2 KİŞİYE 1 YIL GARANTİLİ KANVA PRO
1 KİŞİYE 1 YA DA 2 YIL ÜCRETSİZ DOMAİN
2 KİŞİYE YOAST SEO PREMİUM EKLENTİSİ VE WP ROCKET EKLENTİSİ
2 KİŞİYE TÜM SİTE HIZLANDIRMA İŞLEMLERİM İÇİN %35 İNDİRİM
1 KİŞİYE PREMİUM BLOG SİTESİ KURULUMU İÇİN ÖZEL İNDİRİM
1 KİŞİYE RASTGELE KUPON KODU (ŞANS MESELESİDİR 7 GÜN ÖNCE BİR HOSTİNG FİRMASI 1 YIL ÜCRETSİZ VDS KUPON KODU VERDİ)
ÇEKİLİŞ 3 EYLÜLDE AÇIKLANACAK - KATILMAK İÇİN KATILIYORUM YAZMANIZ YETERLİ
*3 Eylül 00:05 den sonra çekilişe katılanlar listeye eklenmeyecek*
Not: Tüm hediyeler sırasıyla verilecek 1 ay içinde kupon kodu dışında tüm hediyeler verilecek rastgele kupon kodu 1 yıl içinde verilecek çekiliş tamamen içimden geldiği için yapıyorum şu sıralar boşum o yüzden her hediyenin detayını yazmadım çekilişteki bazı verilenleri sahiplerine verememe ihtimalim çok azda olsa var herhangi bir şey forum kurallarını ihlal ediyorsa bana detaylı söyleyin direkt kaldırayım konuyu veya şikayette bulunun önemli değil forumda çok uzun süre bulunmadım kuralları okudum ama anladığım kadarıyla yapıyorum çekilişi çekilişteki özel olarak yaptığım şeyler dışında hiçbir şeyi satmıyorum ticari amacım yok.