Temayı ilk satışa çıktığından beri kullananlardan biriyim, bu sebeple temayı uzun süre gözlemleme fırsatı buldum. 1 yılı aşkın süredir sayısız güncelleme ve yenilik geldi temaya (bunları tek tek anlatmaya zamanım yetmez) fakat benim için en iyi özelliği wordpress tabanlı olması. Daha önce wordpress dışında sistem kullanmamış biri olarak benim için biçilmez kaftan oldu hypesözlük! İşlevsellik ve tasarım bakımından zaten büyük dev sözlük markalarına kafa tutacak seviyede olduğunu düşünüyorum, umarım yakın zamanda onları da geçecektir.

Tüm bunların dışında her zaman desteğini esirgemeyen
@flyingatm;'e özel teşekkürlerimi sunuyorum. Son zamanlarda yaşadığı zorlukların farkında biri olarak, tüm negatifliklere rağmen temayı geliştirmekten vazgeçmediğini gördüm. Üstelik hiçbir zaman teknik konuda desteğini esirgemedi. Temayla alakalı olmayan konularda dahi kendi iş yükünü arttırarak bana yardımcı oldu. Tüm bu sebeplerden dolayı sözlük temasına ihtiyacı olan veya bu sektöre girmek isteyen arkadaşlarıma şiddetle hype sözlüğü tavsiye ediyorum. Tekrardan tüm destekleri ve yardımları için teşekkür ederim. ^^