Merhaba Arkadaşlar,
İlginç bir sorun yaşıyorum yol gösterirseniz sevinirim.
Sorunum :
Dün sabah aracı çalıştırmak istediğim akünün bittiğini gördüm zaten eskimişti diyip takviye yapıp çalıştırdım ve sanayiden sıfır akü taktırdım.
Dün sorunsuz kullandım, bugün sabah tekrar aracı çalıştırmak istediğimde akü yine bitmişti. Bende kontak kapalıyken bir şey elektriği harcadığını ve kaçak olduğunu düşündüm.
Tekrar araca takviye yapıp bir süre rölantide çalıştırıp aküyü şarj ettim. Sonra kontağı kapatıp kapıları kilitledim ve teyp hala çalışmaya devam ediyordu. Anladımki kontak kapalı olsa bile teyp bir şekilde çalışmaya devam ediyor kapatma tuşuna basmama rağmen arka planda çalışıyor çünkü bluetooth bağlantısı devam ediyordu.
Bende teyp çıkartıp tüm kablolarını söktüm. Buraya kadar herşey bence anlaşılır şimdi sorunum şu :
Kontak açınca silecekler otomatik çalışıyor, gösterge paneli çalışmıyor, marş alıyor ama motor çalışmıyor.
Sizce teyp çıkartınca sigorta felan atmış olabilir mi? Yada teyp çıkınca bir şekilde sigorta sistemi kendini tamamlamıyor olabilir mi aklıma başka birşey gelmedi.
Şimdi marş almasına rağmen çalışmadığı için kaldı araç sizce ne yapmalıyım ?
İyi forumlar