sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son olarak bire bir burun buruna gelme. başlarına gelecek herhangi birşeyde senin kapını çalmasınlar, ki bu salak asalak sürüsü çalmaz kapıyı. Tenhada bıçak takmayı tercih eder. Dolayısı ile zıtlaşıp kafa-kafaya gelme bu gurupla.

Allah kolaylık versin. Üzüldüm.
Ya sorma hocam 3 tane ne olduğu belirsiz tipleri görsen amel defterlerini kapatıyordum elimden zor aldılar yani bunun sonucunda başım belaya gidecek o olacak sinir olduğum konu bayanlar var küçük kız çocukları var afedersin tutsalar aşağıda o 3 dingil kimse duymaz sonra manşetlerde boy verir ee sonra sosyal medyaya video atarlar polisler olayı çözdü işte kahraman şöyle böyle şahıs polisler var hocam onların telefon numaraları var takip edeyim diye verdiler sen düşün durumu hadi bu zamana kadar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyordumda zıvanadan çıktılar bu gece de annem apartmana giriyor önden aracımı park ediyordum 3 dingil bekliyor aşağıda birşeyler yapıp ediyorlar kadın korkmuş haliyle şahit bırakmayalım diye Allah korusun herşeyi yapabilirler, teşekkürler yorumunuz için