Selamın aleyküm arkadaşlar . Uzun süre önce korona olduğuma dair bi konu açmıştım hatırlarsanız. Çok şükür kuluçka süresini fazlasıyla geçti 20 günden fazla oldu fakat Baş dönmesi halsizlik kemik ağrıları eklem ağrıları ateş mide bulantısı şiddetli . Gidiyoruz test yapmıyorlar , neymiş ateş yüksek değilmiş . Şimdi ben anlamıyorum korona mıyım değilmiyim? Korkum yok Allah yukarda ama hani bu karamsarlık bilgi sahibi olmamak ( acaba hastamıyım, acaba başkasına da bulaştırırmıyım korkusu ) beni mahvediyor . Evden de çıkamıyorum . Dua edin dostlar inancınız ne olursa olsun tevekkül Allah emin olun . Dünya dua üzerine kurulmuş , hepimiz dua edelim inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın bu sorunu .. kötü çok kötü .
Kan grubum 0RH+ şayet gerekirse ( ne demek istediğimi anlamışsınızdır can kardeşlerim ) hayırlı formlar Allaha emanetsiniz 💕 DUA DUA DUA 🤲💕
Geçmiş olsun hocam, 7 gün önce test yaptırdım bende pozitif çıktım. İlaç verdiler 5 günde bitti. ortalama 10 gün sonra karantina sürecimde bitmiş olacak. Banada test yapmayacaklarını söylediler ben nasıl güvenipte dışarı çıkacağım hiç bilmiyorum. Kimisi 1 aydan fazla sürede negatif çıkıyor. Bir diğer nokta ise istatistiklerde (!) neye göre iyileşen hastaları gösteriyorlar.
Benim dayım bugün pozitif çıktı hocam. Ambulansla gelip sıtma ilacı verip 20gün evden çıkmayın diyorlar vs.
Aynısı bana oldu hocam muhtemelen aynı ilacı veriyorlar. 20 gün sonra pozitif olarak çıksam ne olacak cidden ilginç.