Google da sıralama almak zor hocam..aranma hacmi düşük kelimelerde olabilir o ayrı..
Bu bizzat kişiyle doğru orantılı bir durum.
Geçenlerde bir yorumda, birisinin 2 yıldır bu işlerle uğraştğını belirttiği bir yoruma rastladım, sonrasında da pinterestten sitesine günlük 2k hit aldığını söylemiş. Bazı kişiler waow, uvvv şeklinde yorumlar yapsada ben maalesef ki biraz üzülerek güldüm. 2 Yıl çok büyük bir zaman. 2 Yılın bedeli günlük 2k, 3k, 5k, 10k tekil hit olacaksa, üstüne üstün bunun yarını ne olacak belli değilse ben o işe çok sıcak bakmam.
Sosyal medyadan trafik çekmek için uğraşan birisi değilim, hiç uğraşmadm. Ne kadar hızlı oluyor bu durumlar bilmiyorum, ama bir aydan aşağıda hit alınabildiğini sanmıyorum. O zaman sosyal medada çok kolay değil

Kolay olan spam yöntemleride gördüğümüz kadarıyla kalıcı değil. İngilizce bir projemde 2 yıllık uğraş sonucu bir kaç baba kelimede 2. sayfadaydım, son gelen çekirdek güncellemeleriyle ilk sayfadayım.
Google uğraştırır. Kısa zamanda pek birşey sunmaz, ama güzel bi yer edindiğinizde ve kalitenizi bozmadan devam ettiğinizde en güzel trafik kaynağıdır. Hit çekmek adına hiçbir ek işlem yapmıyorum, böylesi bence çok daha iyi.