Geçen ay işe başladım. Ilk görüşmede 2 hafta sonra sigortamın başlanacağı söylendi. Anlaştık başladık.

Benden 1 günde site çıkarmamı istedi işe başladıktan hemen hemen 2 hafta sonra bende 1 günde site çıkartamam dedim. Worspres hemen bitirirsin dedi. Herneyse bende hesabımı kes çıkayım dedim.

"Senden öncekiler 1 günde çıkartıyorlardı dedi. Zor tuttum kendimi ama bende o zaman onları geri işe alın dedim adam kanıma girdi devam edelim felan pofpofluyor. Neyse sigorta konusunu açmadım burda yapamam diye 1 ay oldu maaşı alırım diye o gün konuya girdim Sigortayı ne zaman yaparsınız diyerekten aynı zamanda bugün mu yarın mı alacağım maaşı dedim. Cem ay başı vereceğim maaşı Sigortayı konuşuruz dedi. Tamam güzel abiler dün benimle görüşmek için odasına çağırdı. Bana şuan sigorta yapamayacağını söyledi bende ilk konuştuğumuzda böyle dememiştiniz dedim oda ya evet cem o zaman öyle dedim diyerek cevap verdi durumlar sıkıntılı dedi. Beni bağlamaz felan diyerek tatlı dille karşılık verdim ama yeter yani tamam dedim çıkıyorum. Yarın alacağım değil mi maaşı dedim ki ayrıca 1 haftalık ekstra alacağım var herneyse bana dün cem maaşlar 1 ile 5 arası veriliyor dedi bende nasıl yani deyince en geç 5inde vereceğim dedi sende günlük olarak o zaman kadar gel işleri toparlayalım dedi . Abi illalah ettim tamam dedim elimde fazla iş yok zaten en geç cumartesi çıkıyorum... yerinden.

Tek sorum şu abiler size bu büyük ihtimalle ücretimi geç verecek dediği tarihte vermeyeceğini düşünüyorum çünkü 1 buçuk ay olacak, oyalıyor büyük ihtimalle parça parça vereyim vs. Diyecek..

Abi ben olay istiyorum eğer parça parça eksik verirse "abi senin paranı istemiyorum parça parça eksik vermenin bir manası yok nasıl bir mantalite bu paran sende kalsin ben yasal yollara başvuracağım diyecem "

Uğraşmak istiyorum bu adam bana dediği gündede vermezse böyle insanların yanında çalışmayı bırakın ezmeyi istiyorum.

Abiler hukuki yollardan yaşadığım olayla lehime bir sonuç çıkar ve paramı alırmıyım.

Olayı en kısa şekilde anlatmaya çalıştım okuyan bilgi verenlere şimdiden teşekürler. Herkese hayırlı işler bol kazançlar.