Hocam bu konulara gerçekten vakıfım. Şu an sorunun bu olmadığına sizi tek bir video ile ikna edebilirim merak ederseniz.
Öncelikle ben zaten YouTube'de kendim çıkıyordum videolarda. Dedim ya tek sorun keşke şu an bu sorun olsa. Örneğin videolarınızdan insanlar hemen çıkıyorsa bu bile reklam kapanmasına sebep olabiliyor.
Şimdi bunlara dikkatle bakın. Neler yaşamışım. Ardından sizi bı konuda slayt konusunda net ikna edeceğim yorumunuzu alınca.

Şimdi sizi şok edebilirim amacım şok etmek değil. Yazışmalarımı şimdi atıyorum. Kardeş sen tüm bunlara rağmen bu kanalı bu hale getirdin ve sana üzerine bu sorun mu çıktı diyeceksiniz. Tabi sabredip okursanız. Bu sadece yaşadığım tek bir sorun ve kafanız karışmasın diye hepsını atmıyorum yazısmaların. Toplamda 3 sorun var bu şekilde kanalda ve tarihlere dikkat edin. Bu cevapları alana kadar 10 mail atıp defalarca anlattım. Her seferinde bana bir sorun yok dendi. Ama ben olduğuna net emindim ve 1 yıl yaklaşırken evet sorun var dediler. Tam bu kadar ay bunlarla uğraştıktan sonra üzerine de para kazanma kapatıldı. Ortalama görüntüleme süresi yanlış olan, bildirimi çalışmayan ve üzerine abonelerin videoları göremediği bir kanal var ortada. Arızalar artık birbirine düğüm olmuş ve sen diyorsun ki üzerne senin videoların bir değer katmıyor YouTube'ye. Son mesajda şunu demek ıstıyor. Zaten ortada 2 arıza var 1 tane daha arıza var 3. yü göndeersek de bakmazlar. Ve tüm bunların üzerine bir de PK kapatılıyor. Eğer bu gerçekten hakkaniyetli bir davranışsa ben bir şey demiyorum arkadaşlar.