Reklamlar 1-2 gün devam edebilir ama büyük ihtimalle yarın artık çıkmaz. Bildirim, abonelere ulaşamama sorunu olmayan kanal ben daha görmedim bu da normal yt bunu herkese yapıyor. Pk devre dışı kalması da olağan bunları çok deneyimledim birçok kanalda da aynısının yaşandığını gördüm itiraz ettikten sonra açılacaktır ancak bu bazen sancılı olabiliyor reddediyorlar sonra açıp bir gün sonra yine kaparabiliyorlar. Manuel inceleme olmuyor olabilir ya da denetleyen kişiler farklı olduğundan kanalı farklı yorumluyor da olabilir. Bu olayı belki 50. kez okuyorum ve şu ana kadar pk açılmayan görmedim tek sorun 1-2 aylık kazanç kaybı sonra tam gaz devam ederseniz. Abone sorunları için yazmanınızı asla önermem o sorunun çaresi yok çünkü hiçbir şey yapamazlar sizinki hiçbir aboneye gitmiyorsa çok ekstremse o ayrı tabi. Canınızı sıkmayın yeniden açılmamam gibi bir ihtimal yok
Ek olarak kült tv, faruk yılmaz gibi slayt seslendirme yapanların da pk gitmişti ve dikkat ediyorum hep ivme yakalayınca gidiyor şu an bu kanallar izlenme alamıyor pk gitmeden evvel şu ankinin 2-3 katı alıyorlardı. Yükselince uçuruyorlar tahminimce bu kategoriyi pek istemiyorlar