Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tekrar icerigin ne oldugu da acik, kullandigin fotograflari istersen 5e katla, 4e bol. Video yuklerken video isleniyor dedigimiz kisim tam da buradan yakaliyor, yuklenen karelerin her bir pikseli, ister filtre ister kirpma olsun, bir bir isleniyor algoritma icerisine. En bastan tekrarlanan icerik yazsaydin keske, gecmis olsun ne diyeyim.
İşte o tekrarlanan içerik mevzusu şu şekilde. Sahte fragman analiz tarzı videolar atan kanalları görmüşsünüzdür. Bunların bir çoğu dizinin bölümlerindeki sahnelerden fotoğraflar koyar ve videoyu yayına sokar. 1000 kanal var bu şekilde belki daha fazla ve çoğunun fotoğrafları aynı. Siz burada seslendirme yaptığınız için eşleşenden kurtulmamanıza rağmen videonuz PK'ya engel teşkil etmez. Eğer etse zaten bu kanalların hepsinin kapanır. Hatta daha güzel bir örnek vereyim. BİM A101 kataloglerını yayınlayan yüzlerce kanal var Para kazanması açık. Diyceksiniz ki kardeşim o değil bu değil ne o zaman. Tekrarlanan içerikten yakalanmışsın işte ne uzatıyon. Emin olun okuyanlar şu an böyle okuyor. Fakat mevzu bu değil. Mevzu şu. Benim videolarım da daha önce bu şekildeydi fakat PK kapanmadı peki neden şimdi kapandı. İşte burayı tespit edemiyor birçok kişi. Benim son videolarım çok çalındı. Bana Telif kısmında bir çok video göründü. 100'e yakın çalınan videom vardı. İşte benim ve birçok kişinin yanıldığı veya başına gelmediğinden bilmediği şu. YouTube'nin gözünde şu an ben şu insanım 'SERHAT senin videolar tutuldu oo seni uyanık aynı videoları aldın başka kanallara yükledin, yok öyle yağma' diyor YouTube. Diyceksiniz ki sen böyle bir şey yapmadın. Evet yapmadım. İşte hatam şu. Ben o videolara telif atmadım. Hangi biriyle uğraşayım dedim. Yani anlayacağınız burada benim videolarda yüzüm görünseydi bile yine aynı Para kazanma kapanma durumu olacaktı. 10 yaşındaki çocuk kopya etmiş videoları. Bu çocuğa telif attığında korkuyor. Yani olacak iş değil ama atmaya mecburmuşum. Ha bu açıklamama inanmayanlar veya mantıksız bulanlar olabilir ancak emin olun sebep bu şu an PK kapanmasının ve şimdi benim buvideoları tek tek bulup telif atmam gerekiyor. Fakat sorun şu ki hangisini nereden bulayım?