Kişisel veri bizim için kutsaldır.
Konuyla alakasız olmasına rağmen "coin kasmaya çalışmışsınız 2017 yılında" diye ifşa etmeniz oldukça anlamsız, kutsallık derecesi oldukça yüksek bir pozisyonda veriler belli oluyor.
Söz konusu kişisel veri ise soruları biz sorarız. .
Kişisel bilgilerimi nereden aldınız, sistemde kaydım yok, telefonumu başkası kaydetmiş olamaz, yapılan işlemin kayıtlarını, log detaylarını benimle paylaşın en azından IP bazında dedim, ona bile yanıt alamadım. Soruları siz sorun, önce yanıt verin şahsi bilgilerim ile ilgili sorularıma, sonra sorun efendim, itirazım yok elbette.
Önce uslup ve konuşmayı öğrenin.
r10 veya farklı wm platformlarındaki profil ve diyalog geçmişlerimden en azından birkaç yüz tanesini incelerseniz, gerekli detayları sizler de öğrenebilirsiniz.
Unutmayın , bu şirketleri sizler var etmediniz ki , forumda orada burada yazdığınız iki karalama yazısıyla yıkabilesiniz. Bizim arkamızda onbinler var. . . .
Mehter marşı çalmaya gerek yok, bir şahıs olarak niye karalayayım sizi de yıkmaya çalışayım, edebiyat satırları için doğru bir platform değil burası üstadım, asıl konuyu unutmuşsunuz.
Kurumsal bir firmanın kullandığı üslup ve tavır dolu cümlelerle yanıtlıyor olması bile oldukça yeterli bir önizleme sağlıyor.
Konu bilgilendirme olmadan bir firmanın standart bir üyelik ve "şahsi" yargılama tavırlarıyla ilginç bir şekilde kapanıyor.
Kişisel bilgi, durum ve özel diyalog detayları içeren mesajınızı editleyin lütfen; amacına ulaşmayacağı belli, en azından zararı dokunmasın.
Şahsıma, yeni kurmuş olduğunuz forumdan, en eski hizmetlerinize kadar; hiçbir bilgilendirme maili, sms bildirimi iletmemeniz konusunda tekrar talebimi yazılı olarak iletiyorum.
Bilgilerimin silinmesi ve tekrar iletişime geçilmemesi talebimi işleme almanızı talep ediyorum.
Teşekkürler.