Herkese merhabalar,
2 adet eski sitemde Adsense var, çok eski tarihlerde onaylatmıştım, bir para kazandırmıyorlar, yılda 100 TL kazanırsam şükür diyorum

Nasılsa eski müşteriyim diye şımarıklıkla yeni bir İngilizce site açtım;
www.oliveoilturkey.com
Bu domain de eski bir domain, çok eskiden faal bir forum kısmı vardı, ama sonra ilgilenemedim, güncellemedim, forum konularını spamciler ele geçirdi ve siteyi kapattım. Geçen ay burada bir arkadaştan bir Wordpress teması aldım, sağolsun siteyi aktif hale geçirdi. Sonra oturdum Google'dan zeytinyağı diye aratıp Türkçe yazıları topladım, biraz Google Translate biraz da boş zamanlarımda Translate tercümelerini düzelterek siteye biraz makale ekledim. Dediğim gibi o şımarıklıkla Adsense'e başvurdum, hooop red cevabı geldi;
Siteniz reklam göstermeye hazır değil
Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk. Sitenizin AdSense Program Politikaları'na uyduğundan emin olun.
Ücretli bir hizmet istemiyorum, ilgili arkadaşlar siteye bakıp da görüşlerini ve düzeltmem gereken yerleri söylerlerse çok memnun olurum.
Bu arada
media.net 'e başvurdum, onayladılar, reklam kodlarını siteye yerleştirdim ama reklamları berbat ötesi