dizianaliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet aynen dediğiniz gibi videoları ben anlatıyorum ses bana ait. Ancak bu şekilde yıllardır açık olan kanallar biliyorum. Plaketine kadar aldı. Sizin ne diyeceğinizi de elbet dinlemek isterim fakat şunu peşinen söylemeliyim ki konu bu değil. Zaten buraya bu yazıyı koyduktan sonra üzerinde çalıştım. Sebebini artık biliyorum. Sizi ama dinlemek isterim merak ederseniz de sebebini yazarım. Bu arada şunu da merak ediyorum okuyan arkadaşlardan ricam ne olacağını yazarsa sevinirim. İçerde bir aylık birikmiş bir para var bu parayı alıp alamayacağım ile ilgili bir yazı da gelmedi bana.

(Bu arada saçma bir şekilde hala reklamlar aktif olarak videolarımda çıkıyor)
Vallahi hocam yillardir forumlarda sadece okudugumu soylerim, eger ki goruntun yoksa hadi kaza bela acsan bile hep diken uzerinde olursun. Cok kisi soyledigi icin yazdim sadece, ama bu kanali da gorunce direkt bu geldi aklima. Bu sekilde hicbir kanalin garantisi olmaz. En basit ornek, 'taa' kanalinin garantisi vardir derim, ama bu kanala demezdim hocam. Kamera karsisina gecenler meshur olma umidiyle degil, islerini garantiye almak icin geciyor artik(Diziciler filmciler dahil) oyle bir donemdeyiz. Youtube da kendine artik sunucu ariyor desem yeri. Bir de merakimdan sorucam, aciklamalardaki veya etiketlerdeki hastaglerden(masterchef, tv8 vs) dolayi bir sknti olmadi mi, video kaldirdiginiz oldu mu sari dolar veya pk kapali simgesi alan?

Oteki adsense hususunda bilgim yok ne yazik ki