Hala konu ile alakasız şahsi bilgi/veri beyanı yapıyorsunuz ve suç işliyorsunuz.

Sizden bilgi istediğimde benim bilgilerime ulaşıp bana beyan etmiş olsaydınız bu diyalogların hiçbiri gerçekleşmeyecekti; bu sizin tarafınızda önemli bir eksik. Görüşmede kaydınız var diyebilecek bir personel barındırıyor olsaydınız şayet daha açık hale gelirdi bu diyaloglar, kaydınız yok, başkası sizin telefonunuzu kullanmış olabilir demek çok farklı bir senaryo oluşturuyor; burada bunu yaşıyoruz.

Ama durum hala sms olayını özetlemeye yetmiyor; bu da ayrı bir konu.
İzinsiz sms hala baki bir durum; üstü kapanmış değil. Karalama? Konu izinsiz sms bilgilendirme ve reklam kampanyasına dahil edilmem ile ilgili, gayet açık ve net. Benden sms onay bildirimil mesaji ile teyit almadan 3 sene sonra sms atabileceğiniz anlamına maalesef gelmiyor; siz de biliyorsunuz.

Bizde kaydınız var Cenk bey diyebilecek bir personel istihdam edemiyor olmanız benimle alakalı bir durum değildir.

Bu firmanız ile yaptığım şahsi ikili diyalogların 'karalama' amacıyla kullanılmasını gerektirmez diye düşünüyorum, özlük haklarına saygısızlık bu kadar kolay olmamalı değil mi?