Udemy üzerinden
Baştan Sona SEO Eğitimi 2020adlı kursumuzda yer alan backlink sitelerini sizlerle paylaşmak istedim. Belirtilen siteler günden güne değişiklik gösterebileceği için backlink almadan değerlerini tekrardan gözden geçirmeyi unutmayın. (Bu değerler spam değerleri ve DA - PA'dır.) Bu değerlerin sorgulamalarını yapmak isterseniz kaliteli bir site olan
BURADAN gerçekleştirebilirsiniz.
Ücretsiz, Kaliteli DoFollow - NoFollow Backlink Listesi
Bildiğiniz gibi SEOnun en önemli etmenlerinden biri olan backlink zorlu, bilgi ve tecrübe isteyen bir süreç olduğu gibi üstüne düşülmesi de gerekmektedir. Backlink analizlerimizi birtakım SEO araçları yardımıyla gerçekleştirmeli ve backlink almamız gerektiğini düşündüğümüz sitelerin de listesini çıkarmalıyız. Zaman isteyen bu süreci sizler için kolaylaştırmak ve en hızlı şekilde de fark gözetebilmeniz açısından bir liste oluşturdum. Listede DoFollow linklerden faydalanabileceğiniz gibi NoFollow linklemelerden oluşan sitelere de yer verdim. Bu sitelerin bazılarını normal backlink alımlarımızda kullanabiliyorken bazılarını ise sadece profil backlinki olarak faydalanabilmekteyiz. Her biri yüksek DA PA değerlerine sahip bu web siteleri Ahrefs ya da Semrush başta olmak üzere diğer birçok SEO aracından geçirerek kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Allah'ın izniyle 5-6 ay gibi uzun bir sürenin ardından da R10 ve diğer platformlar üzerinden profesyonel arama motoru optimizasyonu hizmeti sağlamaya başlayacağız. O zamana kadar hoşça kalın

Backlinklerin tadını çıkarın...
DoFollow Backlink Listesi
· Tumblr
· Slideshare
· Moz
· Reddit
· Blogger
· OneTab
· Buzzle
· Turkcell Blog
· SoundCloud
· about.me
DoFollow Profil Backlink Listesi
· pinterest.com
· vimeo.com
· dead.net
· gameinformer.com
· myspace.com
· armorgames.com
· createspace.com
· typepad.com
NoFollow Backlink Listesi
· youtube.com
· hp.com
· udemy.com
· amazon.in
· twitter.com
· github.com
· ted.com
· imgur.com
· soundcloud.com
ve daha birçok sosyal medya siteleri NoFollow backlink listesinde yerini almaktadır.
NoFollow Profil Backlink Listesi
· openstreetmap.org
· trello.com
· authorstream.com
· huntingnet.com
· billion7.com