1.5 Yıldır gece gündüz süren YouTube maceramda bugün en kötü günümü yaşıyorum. 27 bini geçen abone sayım günlük 100 bin hitleri görmemden sonra bugün para kazanma özelliğim devre dışı bırakıldı.
Kanalımda biyografiler ve yeni diziler hakkında bililer veriyorum genelde. Tüm videolarda kendi sesim ile seslendirme mevcut ve genelde başkalarıyla aynı olmasın diye kullandığım fotoğrafları yüksek çözünürlüklü kullanıyorum. Üzerlerinde oynamalar yapıyorum yazılar da ekliyorum bazen. 1 Yıldır da az çok para kazandım ve tam artık emeklerimin karşılığını alıyorum derken para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. Buraya kadar olan oldu deyip üzülmemek istiyorum ama şuradan sonra anlatacaklarım ibretlik. Dilerseniz tüm emailler bende kayıtlı hepsinin fotoğrafını buraya atabilirim. Kanalımda yaklaşık 1 yıldır 3 teknik arıza vardı. Bunlardan birisi ortalama görüntüleme yanlış gösteriyordu diğeri bildirim pek gitmiyordu bir diğeri de abonelerim videoları nerdeyse hiç görmüyordu. Tüm bu konularla ilgili 6 ay mail trafiğinden sonra tüm arızalar teyit edildi. Ve 2 adet teknik ekibe arıza bildirldi. 3. sünü de artık görevli dedi ki bunalrı bekleyelim öyle gönderelim dedi. Tamam dedim. 1 adeti çözüldü bu sorunların denildi ama o bile belli değil. toplamda 1 yıldır yaklaşık 30 mailleşmeden sonra da para kazanma özelliğim bugün devre dışı bırakıldı. Üstelik bu arızalar devam ederken. Size yol gösterebilmesi adına dilerseniz tüm ayrıntıları buraya atabilirim.. Benim başıma gelen emin olun kimsenin başına gelmemiştir. İncelemek isteyen kanalıma bakabilir. Serhat Uzunkök yazdığınızda zaten çıkarım. Kendimi de zaten gizlemek gibi bir niyetim yok. Şu an reklam kapandı bildirimi ve maili geldi. 1 ay içinde tekrar başvurun diyor. Ancak şu an ilginç bir şekilde kanalda reklam da oynamaya devam ediyor. Mesajlarınıza göre konunun ayrıntısını atacağım buraya.