toplu pin aracını mı kullanıyorsun hocam. + butonuyla alt alta listeleyip bi anda pinleme? ben öyle yapıyordum ilk sitemde anadomainde çalışırken. sol üstteki olay.
kullanmıyorsan bi deneyebilirsin çok pratik iş yaptırıyor. benim 2 saatlik yükü yarım saate düşürüyodu. 1 konudaki tüm görselleri pinlicem diyelim mesela. 50 görsel olsun ( en fazla tek seferde 50 kez + oluşturuluyor ). önce işin yorucu kısmı tek tek oluşturulan her alan için pini belirlemek. ardından tümünü seç diyorum.
sağ üstten kaleme basıyorum
çıkan sayfada başlığı ve açıklamayı giriyorum. kategoriyi belirliyorum. tüm pinlere hepsini aynı anda uyguluyor. ardından tek tek pinler üzerinde gerekli değişiklikleri yapıyorum ( link ekleme, başlık sonunda örn : Page 1 of 16 ) gibi detaylar ) hepsini tamamlayıp yine aynı yerden pinle diyordum kısa sürede tamamlanıyordu. bunu keşfetmeden önce her pinle tek tek uğraşırdım. 3-5 saat süren iş bu sayede yarım saat 1 saate düşmüştü.
Aynen bu şekilde pinliyorum ben de hocam. Klasör klasör resimler bendede kayıtlı olduğu için direkt buradan yükleyip, link ayarlarını, açıklamalarını, başlıklarını yazıp panolarını seçiyorum ardından tümünü pinliyorum aynı anda.