Aikeos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart'in kronik sorunu smtp mail gonderimi.
Omer arkadasin dedigi gibi phpmail cekin düzelecektir.
Merhaba. Aynı sorun benim bir sitemde de var. SMTP kullanıyorum. SMTP çalışıyor çünkü sipariş mailleri vs her şey düzgün. Paytr ile yapılan siparişler 30 dk sonra başarısız durumuna düşüyor ama müşterinin kartından ödeme çekiliyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar ve çözümü konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar konuya yazarsa çok sevinirim.
Alıntı
Merhabalar,

Opencart sistem kullanıyorum müşteri sipariş geçiyor ancak sipariş başarısız duruma düşüyor, başarısız duruma düştüğü için siparişler kısmına düşmüyor. Ancak bankaya baktığımızda müşteriden ücreti tahsil ettiği gözükmektedir. Bu durum 2 kere oldu. Durum neyden kaynaklı olabilir ?
Şimdiden teşekkür ederim.
İlk konuyu açan arkadaş sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünü açıklarsanız memnun oluruz. Bir çok opencart site sahibi aynı durumu yaşıyor sanırım.