Merhaba sevgili kardesim America new yorktan selam
Asagiya bir kac resim koydum umarim yanlis anlasilmasin ilk resmimle digerleri arasindaki farki belki anlatabilmisimdir ben ilk okul mezunu olarak cebimde toplam 46 $ ile bu memlekete geldim hemde oyle senin gibi ajansim veya kurus paramda yoktu ama inancim vardi bir de Allahin izniyle mucadeleyle oldu hepsi sana sadece biraz olsun azim verir umidiyle bunlari yaziyorum buraya ilk geldigimde ilk gun ise basladim isyerinin bodrum katinda masada 6 gun uyudum 7. Gun isyerinden 2 saat uzakta kiralik oda buldum depozito param yok haftaya veririm demistim idare etmislerdi neyse simdi soruna gelelim evvela sabretmen gerek suan vizeye basvuru yapma cunku red alma ihtimalin yuksek coronadan dolayi America vizeleri cogunu durdurdu belki daha sonra turist vizesiyle buraya geleceksin veya work and travel ile geleceksin en basit yontem digerlerine gore ama bu sene work and travel kapali seneye Allah bilir cunku Trump work and traveli kaldirabilir eger bir daha secilirse ama vizeyi aldiktan sonra asil hayatin baslayacak ve inan diyeceksinki ben bu zamana kadar yasamamisim America dunyanin en yasanilir yerlerinden birisidir bakmayin liste yapan edenlere bu memleket bereketlidir para biriktirip ingilizceni gelistir kendi meslegini yapabilmen cok zor ilk etapta benim sana tavsiyem en kolay bulabilecegin isler restoranlarda olur en kolayi ascilik eger iyi ascilik varsa Americaya daha inmeden is bulursun ama su durumda sabretmen gerek bankada ciddi para gosteremezsen vize alma durumun cok zor aklina takilan sorulari p.m den sorabilirsiniz musait oldukca yazarim vize almis olan varsada new yorkta elimden gelene yardimci olurum belki 30kisiye is bulmuslugum vardir abartmiyorum herneyse saglicakla kalin .