BR Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, Amerikaya gitmek istiyorum fakat nasıl gideceğim 😂 Tamamen yaşamak için gitmeyi düşünüyorum. Projelerimi rahat bir şekilde gerçekleştirebilir yaşam standartlarımı yükseltebilirim.

Öğrenim ;
İngilizce iletişim fak. Sinema & Tv Lisans mezunuyum.
İş ; Aktif olarak çalışan bir reklam ajansım var fakat kapatabilirim.

Yurtdışı : Erasmus ile 6 Ay Slovakia'da yaşadım. Eski pasaportumda Avusturya, Slovakia, Polonya, Çek Cumh. gibi ülkelere giriş çıkış yaptığımı gösteren damgalar mevcut.
Kktc'de 4 sene yaşadım işe yarar mı bilmiyorum
Gidebileceğim yolları ve fikirleri bekliyorum. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa onlar için de yardımınız dokunmuş olur.

" PAT PAT MÜRSEL BİLE GİTTİ BE "
Yaklaşık iki yıldır ABD'de yaşıyorum. Reklam ajansı işlerinde kendimi geliştirmeye ve piyasada yer edinmeye çalışıyorum. Zor, fakat imkansız değil. Bin bir yolu vardır. Danışmanlık şirketleri ile iletişime geçin. En doğrusu profesyonel yardım almak. Türkiye'de amatörce yaptığım işi burada asli işime çevirdim. Reklam ajansı kurdum ve bundan da memnunum. Yurtdışı yaşayan insanların tek sorunu alışmak ve geride kalan alışkanlığı. Ankara Kızılay meydanı özlediklerim arasında. Artısı ile eksisi ile şu an benim için en doğru seçim burada bulunmak. Siz de eminim dil sorununu da yoksa kısa bir sürede şirketinizi kurup kazanmaya başlarsınız.