merhabalar
kendi markalarımıza ait ürünlerimiz var. Üretim izin ruhsat, yasal prosedür ancak bitti.
Bugüne kadar sadece Adwords Arama Ağı reklamlarıdenedik. Facebook - İnstagram gibi yerlerde bir iki acemi girişimde bulunduk ve başarısız olduk.
Sizce nerelerde reklam vermeliyiz? "şunu denemenize gerek yok zaman kaybıdır" dediğiniz yerler var mı?
Tüm ürünlerin bulunduğu e-ticaret sitesi şeklinde mi satış yapılmalı? her ürün için ayrı yaprak site ile mi reklam yapmak gerekir? Her türlü öneriye açığız,
(uzman kadromuz ile sosyal medyanızı yönetebiliriz) tarzı teklif aramıyoruz. bilmediğimiz reklam çeşitleri, reklam verilebilen yerli yabancı siteler vardır denemek istiyoruz. kendimiz yöneteceğiz. teşekkürler
Merhabalar hocam öncelikle satış yapmakta olduğunuz tüm ürünleri vs hepsini 1 tane sitede barındırmanız sizin için daha iyi olacaktır. Yaprak site yaparsanız insanlar pek verim saglamaz misal n11 de vs diger eticaret sitelerinde hepsi var öyle düşünün. Reklam konusunda ve ürün satış konusunda size yardımcı olabilirim. Erişim ve etkileşimi görmek için deneme olarakda yapabilirsiniz. Sosyal medya reklamı ads reklamı vs hepsi bos beklenen erişimi almak için yüksek meblada ücret ister fakat az harcayıp erişimli reklam almak ister herkes. 0551 127 85 26 ulaşırsanız yapmanız gerekeni size söyleyim deneyin bakın güzel olursa birlikte calısırız.