ben 16 yaşımda daha reşit bile olmadan ehliyetimi bile almadan gittim. 0 dil bilgisi ile. know'u kınov diye pronounce ediyordum o derece.. hem de turist vizesiyle hem de cebimde sadece $500 dolar ile. kafayı takmıştım çünkü. halamlar orada yaşıyordu. chicago'da. ama benim gitmeme 1 hafta kala ailecek bizimkiler ciddi bi kavga etti ve ben neredeyse 6 yıldır amerika'dayım. ilk geldiğim zamanlarda 1 hafta bankta, 3 ay depoda (yatak yoktu tekli koltukta yatıyordum), 2 ay da arabada yaşadım. neler çektim bi ben bilirim bir de yukarıdaki... ama şuan amerikan vatandaşı olmama 6 ay kaldı. burada okul okudum, ana dilim gibi ingilizce konuşmaya başladım. vs vs.

yani demem o ki korkmayın, planlarınızı ertelemeyin. bi gün vakit olursa detaylı processi hem de başımdan geçeçn olayları vsanlatırım. avukatlar kadar bilgim var çünkü vize, immigration işlerinde. çünkü çooooook ama çok zorladım. benim ki tabii ki biraz kumar. kafam attı da 1 çantayla gittim gibi bir şey benim ki. ve doğru zamanlarda doğru yerlerde doğru insanlarla tanıştım. hatta trafikte telefonla oynarken öndeki arabaya çarpmam ile hayatım falan değişti. küfür ede ede arabdan inmiştim (ehliyetim yok, polis gelse anında deportum) hem ağlıyorum, hem türkçe küfür ediyorum... her şey buraya kadar iq gibisinden. adam da türk çıktı, çok sevecen, babacan bi abiydi. sağolsun bayaaa destek çıkmıştı bana. neyse bi ara vakit olursa editlerim