Merhaba,
Şu an kucoin ve binance gibi borsalarda alt coin topluyorum fakat hep evdeki pc ile yeni çıkmış kazımı kolay altcoinleri nasıl kazacağımı merak etmişimdir. Bu arada miningi baya araştırdım hani gelipte elektrik masrafları çok maliyet yüksek falan demeyin. Onları biliyorum ve bitcoin kazmayacağım. Honeyminer ve birkaç tane daha otomatik kazım programlarıyla Monero falan kazmayı denedim zamanında ama konunun altında sizlerinde belirteceği gibi bu coinler zaten gideceği yere gitmiş ve kazımı zor olan coinler.
Bulut madenciliği veya telefona uygulama şeklinde bir coin toplamasından da bahsetmiyorum. Bunları yazacak veya tanıtacaklar da yazmasın. Her coin mining olmuyor bunu da biliyorum. Talebimi basitçe özetliyorum.
Benim istediğim basitçe şu; coinmarketcap sitesine girdik mesela, burada 3000.sırada bir coin olsun. adı da denemecoin olsun. Ben bu denemecoini bilgisayarıma yaptıracağım tanımlamalarla nasıl kazdırabilirim. Hangi coini bu şekilde kazdırabilirim, hangi coini evdeki pc açık kaldığı sürece kazmamı tavsiye edersiniz. Özellikle ilgili coinin kazımı için adım adım yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim. Amaç kazıma müsait ve gelecek vadeden alt coinleri azar azar kazıp bir kenara atmak, gerisini biliyorsunuz zaten zengin olma hayalleri
Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatacak sabırlı ve yardımcı olacak arkadaşları merakla inbox'uma bekliyorum,iyi forumlar herkese.
Whatsapp numaralarınızı pm atarmısınız.