bayeco06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
madenci gruplarına girseniz onlar aslında çok daha net bilgi verir piyasayı onlar takip ediyor, sabit maliyet olduğu için ( örn madenci 1 pc de 8 kart çalıştırıyor siz 1 tane ) kardan çok zararı olur ilk başlarda ha kazdığınız coin pumplanır o zaman başka , ETN gibi bişey lazım size yada crytotab vardı o tarz bişey ama tabi bunların yarattığı amortisman karınıza değimiyor. en güzeli faucetlerden otomatik ödül toplayan ücretsiz bi bot bulmanız gelen 3-5 liraylada bahsettiğiniz 3000.sıradaki coinleri alıp unutmanız
Cevabınız için teşekkür ederim bana ETN gibi bir şey lazım değil, ETN'yi de kullandım cloud madenciliği yaptı durdu telefonda, crytotab tarzı da değil yani arka planda bu şekilde dolaylı yoldan kazım olabilecek şeylerden bahsetmiyorum yazımda da belirttiğim gibi. Faucetları kullanıyorum otomatik bot sistemi de istemiyorum.

Benim isteğim şu; pool yani havuz tanım ayarlarını falan yapıp kendi pc leri üzerinden örneğin dos tabanlı bazı yazılım ya da program mı diyim ne diyim bilemiyorum, tanımlamaları ayarlıyorlar ve direkt kendilerine kazıyorlar yani. Sanal bir mining ya da bilgisayarda 10 kazım yapıp size 1 kazımlık coin verecek , ödeme yapıp yapmayacağı belli belirsiz crytotab tarzı sitelerden bahsemiyorum.

Benim bahsettiğim alt bir coini kendi imkanlarımla az ya da çok önemli değil evdeki pc açık kaldığı sürece bilgisayarı yormadan işlerimi yürüteceğim şekilde ayarlayıp kazıma sokmak, topladığım coin zaten yarın patlasın zengin olayım demiyorum. Bu işler arsa alır gibi alıp unutmama gerektiğini biliyorum. At şeklinde değil, eşek şeklinde bir coin bulup bir gün bacaklarının açılmasını ve son 100 metreleri iyi koşmasını bekleyeceğim.

İfade edebilmişimdir umarım. Teşekkürler.