Axiacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yardımlaşma illaki olur ki r10da 1 aylık üye olmama rağmen elimden geldiğince çok arkadaşada yardımcı olmaya çalıştım, zaten eski forumculardanım
sanki birileribak r10 diye biryer var git ordan iste bedava yapıyolar demiş gibi arka arkaya konular görüyorum

(geçen 350 tane mockup çalıması için 150 tl veren bi ilan gördüm ben altına isyan ederken biri işi aldı...) gelde sövme
Yardımı da şöyle suistimal ediyorlar gene birisi birşey sormuş ben nasıl yapılacağını 5 dk da yazdım. Gönder dedim, 1 sn ye sonra olmadı yapamadım baglanirmisin dedi
Niyet belli.bastan işte bizde düşecez

BasakT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu görünce 1 sene önce bionlukta yediğim kazık geldi aklıma. Biri Sözlük tarzı ayrıntılı bir özel panelli site istemişti. Baya bir yalvar yakar öğrenciyim proje olarak sunacaz okula şudur budur yardım rica bilmem ne bütçem bu kadar diyip ikna etti 3 kuruşa 1,5 ay uğraştık Teslim ettikten sonra tesadüfen öğrendik ki başkası için yaptırmış. Ajans, aracı gibi bir şeymiş. Yaptırdığı fiyatın kat kat fazlasına da satmış. Burada bi yerdeyse hakkım helal olmasın kendisine. Hala arada bir sinirimi bozar uykularımı kaçırır hatırladıkça
2 kere gekdi başıma birine yardım diğerine bedavadan pahalı yaptım sonra öğrendim ki ajans elemanlarıymis satmışlar deli paraya birini kurtarmıştır gerçi firmya direkt ulaşıp telif vs korkutup almistim