Folyonun üzerine kömürü koyduğunda " tıs " etmesi çok normal , hemen hemen hepsinde olur bu. Folyonun kaç kat olduğu önemli.. Normal evde kullanılan folyoyu ben 4 kat yapıp kullanıyorum ve uzun içim süreleri alıyorum.
Yine 4 katlı folyo üzerine, kömürleri koymaya metal bir aparat alın , folyonun yanma derdinden kurtulursunuz ( Mak. 10 TL dir. )
Kömürleri yukarıda hocalarımın da dediği gibi kenarlara yerleştirin. Dediğim sistemde 3 kömür kenarlara , 1 adet de ortaya koyarak rahat ve bol dumanlı için elde edersiniz. ( Bende yanma olmuyor.
Tütün için orjinal Al-Fakher bulabilmeniz imkansıza yakın olduğu için ( geneli merdiven altı şu an ) Revoshi , Mavra , Adalya , Daim deneyebilirsiniz. İçlerinden favorim Daim.. Özellikle Sweet Bitch ( Tatlı Or*spu > Forum ahalinden özür dilerim aynen paket üzerindeki yazımını yazdım.. ) öneririm . Çift elma sevdiğim için onu önerebilirim fakat çoğu kişi sevmiyor ( Daim i aldığım yer aşırı derecede övdü fakat henüz alamadım , Al-Fakher in çift elmasından daha ağırmış sözde )
Folyonun deliklerini çengelli iğne ucuyla sık sık açıyorum , tavsiye ederim
Bol dumanlar 💨 😊😀