Birkaç gündür, uzun zamandır çeşitli platformlarda yaptığım instagram bot takipçi satışını R10' da yapmaya başladım. Userleri kendim açıp kendim manuel olarak gönderiyorum ve piyasa aksine uygun ücretle bot takipçi sağlıyorum. Bilen bilir, bot takipçiler şans işidir biraz da, instagram inisiyatifine bağlıdır. Kimine 20k atıyoruz, bir aydır on yedi k da kalıyor, kiminin birden düşüş oluyor ama userleri kendim açtığım için bir hafta boyunca telafi garantisi verdim. Tuhaf bir şekilde, diğer sitelerin aksine burda insanlar, 4 lira verip aldığı hizmet ile beni satın aldığını sanıyor. Gecenin bir saati yazıp arayan mı dersiniz, mesajına 15 dakika sonra yanıt verdim diye saldıran mı... İnsanlara sahiden anlam veremiyorum. Açacağım bir panel, isteyen alır, istediğimde ulaşılır olacağım. Bence iş hayatında bu gerekiyor. Az önce biri. Pazar gecesi bu saatte müsait olmamama rağmen, 15 dakika içinde dönüş yapsam da, haksız trade geçip ilgisiz, mesajlara bakmıyor yazmış. Ve telafi edeceğimi satışta belirtsem de, bir yaygara koptu. En ufak gecikme de, şikayet konusu tehditleri, alttan alınınca hakaret ve daha çok tehdit... Artık bu konuda dolup taştığım için içimi size dökmek istedim.
Oysa tam aksine,, çok anlayışlı ve hatta iletişim de çok yardımcı üyeler de var. Onlara buradan saygılarımı ve sevgilerimi yolluyorum. İletişimde en büyük değer, anlayış..