Arkadaşlar selam.
Yaklaşık 3-4 yıldır wordpress ile internet sitesinin içindeyim. Bugün ise "adsense hikayem" kategorisinde okuduğum yazılar beni çok motive etti ve yabancı içerikler sağlayacağım bir internet sitesi kurarak gelir elde etmek isteği doğdu. Yabancı adsense girmemin nedeni ise tık başına alınan ücretin daha fazla olmasıdır. Ama bu konularda bazı yardımlara ihtiyacım var.
Yabancı içerikler üretebilirim, sosyal medyayı çok güçlü bir şekilde yönetebilirim fakat adsense kısmını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Daha önceden TR adsensinden para kazandım fakat bu sefer yabancı adsense gireceğim için bir takım bilgiye ihtiyacım var. Adsene hesabını normal TR'deki sitelerim gibi oluştursam olur mu yoksa konum kısmının da mı yabancı olması lazımm? PIN olayı nasıl olacak? Bu tarz konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler

Umarım ben de adsense hikayem kısmına güzel bir konu yazabilirim...
Bugün ise "adsense hikayem" kategorisinde okuduğum yazılar beni çok motive etti sanırım bizim konuyu okudunuz
https://www.r10.net/adsense-hikayem/...-basliyor.html yabancı içerikler sağlayacağım özgün ise sorun yok günde 1 max 3 sosyal medyayı çok güçlü bir şekilde yönetebilirim evet ama sosyal medya dan düzenli gelmez ise asırı fazla veya az süreklilik olmaz ise kısıtlama yiyebilirsin. adsense kısmını nasıl yapacağımı bilmiyorum 1 önce onaylı gmail alacaksın adsense açarak fake numara hizmeti ile 3 4 5 tl numara alıp adsense kayıt yaparak siteni girerek telefon doğrulama yapacaksın..
555+40727022580
98457500:00
317+77716084132
22289300:00
312+380919665972
10768600:00
292+380950160760
69070500:00
sonra içeriklerini üretip adsense onayına göndereceksin
onayı aldıktan sonra yabancı adsensene pin hizmetini yine 40 100 tl arasında pin hizmeti verenler var..
BU ASAMALARI HALLEDERSEN GERİSİ BENDE OK...
KOLAY GELSİN BASARILAR
NOT TR ADSENSE SAHİBİ OLURSAN VERGİ VERİR KALKINDIRIRSIN BİZİ

anladın sen onu