Firmanızı savunmanızı anlıyorum ama hiç araştırmadan sormadan buraya cevap yazmanızı yadırgadım.
Suçlama yapmıyorum, tecrübelerimi yazıyorum ki bu da benim en doğal hakkım.
Limitsiz alma ihtiyacım olsaydı size minnet etmeden paket yükseltirdim ama sadece bu aya özgü bir trafik olduğunu destek ekibinize de çok kez yadım. Kaldı ki ek trafik limitinizin en üstü olan 100 GB aldım. Siz önce firmanızla durum değerlendirmesi yapıp sonra cevap yazsanız daha isabetli olurdu.
1-2 gün idare etmek çok mu zordu. Lütfen eleştirme hakkımı da çok görmeyin. Süresi bitince bütün sitelerimi taşıyacağım NOKTA
Yok konuyu ve bildiriminizi biliyorum, ondan emin olabilirsiniz. Tabi ki hizmetlerinizi taşımak en doğal hakkınız ve tercihinizdir, zira bildirimdeki yaklaşımınız 1-2 gün müsade gibi değil, "kullandığım pakete ek trafik almak istiyorum" yönünde olunca ve ek trafik alamayacağınız bildirilince ona göre şekillenmiş olup bu sebeple bizi forum gibi ortamlarda önermemeye başladığınızı da görüyoruz. Bu sizin fikrinizdir, saygı duyarız, ancak temelinde bu bizimle ilgili bir suç ya da sorun değildir, sadece bunu anlatmaya çalışmaktayım.